1. Home
  2. Over Event Inspiration Kennisbank

Over Event Inspiration Kennisbank

De Event Inspiration Kennisbank is onderdeel van Event Inspiration (duh!). Maar wie zijn wij dan? En waarom is het zo interessant om ons dagelijks te volgen?

Wie zijn wij?
Wij zijn hét startpunt voor iedereen die events organiseert.

Waarom?
We’re on a mission! Events kunnen en moéten beter, creatiever & met meer impact. Daarom delen wij op Eventinspiration.nl dagelijks inspiratie, vind je het interessantste branchenieuws en verzamelen wij de mooiste vacatures en namen & rugnummers van mensen die je voor je volgende event echt even moet bellen.

Maar die Kennisbank dan?
Heel simpel! De Kennisbank is dé database waarin alle belangrijke informatie op eventgebied staat, zodat jouw kennis van deze mooie branche op het hoogste niveau blijft! De zoekfunctie is jouw beste vriend voor snelle antwoorden op al jouw vragen!

Wie schrijft die content?
Hebben wij al die kennis zelf in huis? Natuurlijk niet! Na een strenge selectie hebben we een groep event-experts samengesteld die weet waar ze over praat… en schrijft. Dat is nog eens ‘Sharing the bright side of live’!

De Kennisbank wordt continu aangevuld met nieuwe topics. Mis jij nog onderwerpen of denk jij zelf alles in je te hebben om jezelf event-expert te noemen, geef het aan ons door. Samen maken we van deze Kennisbank een onuitputtende bron aan informatie waar ze in andere branches jaloers op zijn.

Veel plezier met het opslurpen van al die kennis! En vergeet niet een bezoek te brengen aan Event Inspiration voor nog veel meer inspiratie.

Cheers,
Team Event Inspiration