1. Home
  2. De event-experts

De event-experts

De artikelen in deze Kennisbank worden geschreven door echte event-experts. Het zijn pure vakgenoten en vooral liefhebbers van events. Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander welke informatie voor jou relevant is. Maar wie zijn precies deze vakbroeders?

Heb jij ook een bak aan ervaring en geloof jij in sharing the bright side of live? Kijk dan snel hier of jij in je hebt om event-expert te worden, zodat jij ook in onderstaand overzicht terugkomt… en vooral heel veel kennis kunt delen!

Robin van der Schuyt | Event Inspiration

Robin van der Schuyt

Robin is Managing Director van Van der Linde Catering + Evenementen. Hij is ruim 20 jaar werkzaam in de catering- & eventbranche, waarbij zijn focus ligt op verduurzaming van catering en creëren van events met een meerwaarde voor de toekomst.

Lees alle artikelen van Robin »

Rutger Bremer | Event Inspiration

Rutger Bremer

Rutger is sinds 2012 co-founder en CEO van Momice. Zijn focus ligt de software van Momice op het zo eenvoudig mogelijk maken voor eventprofessionals van de registratie en communicatie voor events.

Lees alle artikelen van Rutger »

Cristel Zwart | Event Inspiration

Cristel Zwart

Cristel is mede-oprichtster van Random Creatives, een collectief van creatieve denkers, gericht op het vertalen van ideeën en strategieën. Ze is op haar best als ze de wereld een beetje mag verbeteren.

Lees alle artikelen van Cristel »

Jan de Wrede | Event Inspiration

Jan de Wrede

Jan werkt als advocaat bij Marxman Advocaten, waar hij zich heeft gespecialiseerd in het recht binnen de eventbranche. Verwacht geen wollige taal, maar heldere communicatie.

Lees alle artikelen van Jan »

Simon Renes | Event Inspiration

Simon Renes

Simon is CEO van communicatiebureau effectgroep*. In de afgelopen 20 jaar heeft hij voor bedrijven, overheid en merken talloze event-concepten ontwikkeld en eventprogramma’s geschreven.

Lees alle artikelen van Simon »

Paul Bransz

Paul Bransz is mede-oprichter van Random Creatives, een collectief van creatieve denkers. Hij heeft jarenlange ervaring als conceptontwikkelaar in de live communicatie branche zowel aan de bureau- als aan de klantzijde.

Lees alle artikelen van Paul »

Miranda Hesselmans

Miranda is eigenaar van MPS | food & design. Met ruim 25 jaar aan commerciële ervaring in hospitality in binnen- en buitenland weet zij perfect de behoeftes van de doelgroep in te vullen.

Lees alle artikelen van Miranda »

Lidia Bernaert

Lidia is Commercieel manager bij DeFabrique. Haar strategisch vermogen gecombineerd met haar passie voor denken vanuit de klant en jarenlange ervaring in marketing, commercie en event management maakt dit haar een allround expert in de branche.

Lees alle artikelen van Lidia »

Marjolein Theunissen

Marjolein is eigenaar van Onlein. Je komt haar overal tegen met de pen in de hand. De energie van de evenementenbranche verleidde haar jaren geleden en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit het eventvak. De journalist in haar wil overal achter de schermen kijken, de netwerker in haar wil zoveel mogelijk nieuwe mensen ontmoeten.

Lees alle artikelen van Marjolein »

Kirsten Flik

Kirsten is Senior Communicatie-adviseur bij effectgroep*. Met een dubbele HBO-opleiding en driedubbele snelheid van werken helpt ze opdrachtgevers aan treffende communicatie-adviezen.

Lees alle artikelen van Kirsten »

Bart

Bart Roelen

Bart Roelen is oprichter en COO / Production Director van Unlimited Productions. Hij heeft meer dan 20 jaar productie ervaring op het gebied van kleine & grootschalige (internationale) evenementen. Bart zit vol enthousiasme & passie en denkt niet in problemen, maar altijd in oplossingen.

Lees alle artikelen van Bart »

Marck Feller

Marck Feller

Marck Feller, CEO van We Are Live, is vanaf het begin van zijn werkzame leven een media pionier, stond als kernlid van het startteam aan de wieg van RTL4 en RTL nieuws en was geestelijk vader van het format Hart van Nederland als zelfstandig ondernemer met het bedrijf Cameo Media. Sinds 12 jaar richt hij zich op de ontwikkeling van online videoproductie met live video bureau We Are Live.

Lees alle artikelen van Marck »

Kim de Ridder

Kim de Ridder

Kim de Ridder is Creative Director van Boozed (Booz Event Design) en al ruim 22 jaar werkzaam in de evenementenbranche. Samen met haar opdrachtgevers gaat ze ervoor om dat echte WOW effect bij de bezoekers te creëren. Ze wil de mooiste en creatiefste omgevingen bedenken, bouwen, aankleden en (re)stylen waar bedrijven, merken en mensen kunnen shinen. Van beurstand, kantoor, studiosetting tot aan… tja, wat eigenlijk niet?

Lees alle artikelen van Kim »

Koen Colmbijn

Koen is de oprichter en Creative Director van Plugged Live Shows: een creative studio waar betekenis en fascinatie elkaar ontmoeten op het podium. Wereldwijd. Hij gelooft in de kracht van emotie en deelt dan ook ervaring, praktische tips en kennis op dit op elk evenement te realiseren. Let’s make those meaningful memories!

Lees alle artikelen van Koen »

Linda Weening

Linda Weening

Linda Weening is specialist evenementenvergunningen en corona coördinator bij evenementen. Kort gezegd helpt ze evenementenorganisaties en de overheid bij het vergunningenproces. Daarbij maakt en verzamelt ze de stukken die bij de vergunningaanvraag horen, zoals een veiligheidsplan, een akoestisch plan of een ecologisch rapport. Sinds corona hoort daar ook een coronaplan bij.

Lees alle artikelen van Linda »

Lyke Poortvliet

Lyke Poortvliet

Lyke Poortvliet is mede-eigenaar van Green Events, het kennisplatform voor een duurzame en sociale evenementenindustrie. Ze combineert jarenlange hands-on event ervaring met haar brede kennis van de maatschappelijke en ecologische uitdagingen waar we vandaag de dag voor staan. Haar doel is om elke organisatie te inspireren en aan te moedigen om in deze uitdagingen verantwoordelijkheid te nemen, en impact te maken.

Lees alle artikelen van Lyke »

Word jij een van onze event-experts?

We leven voor Sharing the bright side of live. Daar staan we mee op en daar gaan we mee naar bed. Heb jij ook zo’n passie voor events en wil je jouw kennis het liefst met andere eventprofessionals delen? Dan is dit jouw kans!

We zijn altijd op zoek naar eventprofessionals die ons willen helpen met het uitbreiden van onze kennisbank. Liefhebbers van het vak met jarenlange ervaring in een specifiek vakgebied.

Laat ons hieronder weten waarom wij je aan de rij met event-experts moeten toevoegen. Misschien staat dan binnenkort jouw eerste content vereeuwigd in de kennisbank en mag jij jezelf een autoriteit in jouw vakgebied noemen!